ΚΑΛΛΙΤΕΧΝEΣ και καλλιτεχνακια

...
bouk_art01.jpg

Είναι Σάββατο βράδυ. Μπαίνω σε μαγαζί που παίζει μουσική πολύ αγαπημένο μου άτομο. «Τι καφρίλα είναι αυτή που ακούμε?»...

Ροκαδες Ακτιβιστες: Serj Tankian, S.O.A.D.

...
serj_tankian_00.jpg

Ο Serj Tankian (Σερζ Τανκιάν) είναι τραγουδιστής, στιχουργός, ποιητής, εικαστικός, συνθέτης, παραγωγός δίσκων και πολιτικός ακτιβιστής.

ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΕΚΡΟΣ?

...

black sabbath-god is deadΕάν για σένα η αλήθεια είναι μαύρα γράμματα πάνω σε λευκό χαρτί, εάν για σένα ορθώνονται συμπαγή τείχη μεταξύ πίστης και νόησης, εάν τρέμεις την τιμωρία της βλασφήμιας, τότε άστο καλύτερα, διότι δεν σκοπεύω να σε ενοχλήσω.

Ροκαδες Ακτιβιστες: R.A.T.M.

...

Rage Against the Machine

Ντύνονται προκλητικά, πίνουν, καπνίζουν, βρίζουν, δημιουργούν φασαρίες. Κι ύστερα βγαίνουν στις συναυλίες και ξεσηκώνουν τα πλήθη...

Εργα τεχνης απο ανακυκλωσιμα υλικα: ECO-ART

...

 susan-stockwell-eco-art-horizontal-gallery

  Σήμερα στον κάδο σκουπιδιών βρήκα μερικούς υπέροχους ταμπλάδες από μασίφ ξυλεία. Σαν ξυλογλύπτρια που είμαι δεν άντεξα, έσκυψα και τους μάζεψα. Σκέφτηκα πως για να αγοράσω πρώτη ύλη από τέτοιο υλικό θα έπρεπε να δώσω ίσως κι ένα διακοσάρι και θα κατανάλωνα ηλεκτρικό ρεύμα για την κατεργασία τους, θα παρήγαγα σκόνη, θα κατέστρεφα ένα ολόκληρο δέντρο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

...

musa01.jpg   

Η τέχνη είναι μια έννοια που συμπεριλαμβάνει την έκφραση μέσα από εικόνα, ήχο, κίνηση, τη σύνθεση όλων αυτών. Προσπαθεί να μας πει πράγματα, να μας ταξιδέψει, να περιγράψει. Φτιαγμένη από ανθρώπους για ανθρώπους.