ΠΟΙΟΙ ?

muppets-animal small Το "διάφωνο" είναι μια παρέα ανθρώπων, που συμμετέχουν σε αυτό με διάφορους τρόπους. Κάποιοι από αυτούς είναι ψώνια, αρέσκονται στην προβολή. Για αυτούς στήθηκε η σελίδα "Ποιοί?", όχι από υποχρέωση σε κάποιους κανόνες διαφάνειας. Δηλώνουμε απερίφραστα πως ουδεμίαν σχέσην έχουμε με ο'τι συμβαίνει ή εκολλάπτεται εδώ. Περαστικοί είμαστε, όπως όλα τα πράγματα άλλωστε...

 

 

 

 

 

 

mil1

Σοφία (Σοφία Γραβάνη)
  Αν σας έλεγα οτι είμαι μια μεσήλικη, χοντρή κυρία με κοντά μαλλιά και γυαλιά δε ξέρω τι θα λέγατε, αλλά σας το λέω για να μη λέτε οτι δε σας το είπα (και για να μην κάνετε πως δε με ξέρετε όταν συναντηθούμε). Κατά τα άλλα, ακούω και παίζω κυρίως μουσική με ελληνικό στίχο, μου αρέσουν οι συζητήσεις και οι άνθρωποι που αντέχουν την άλλη άποψη (αν και δεν είμαι σίγουρη οτι ανήκω σ αυτούς).

 

mil1

μιλ1 (Μιλένα Ρουσίνοβα)
  Γεννήθηκα στη Βουλγαρία αλλά τα τελευταία 17 χρόνια μένω στην Ελλάδα. Στο επάγγελμα είμαι ζωγράφος/ξυλογλύπτρια. Η σχέση μου με το ράδιο είναι ερασιτεχνική. Η πρώτη μου φορά στο μικρόφωνο ήταν το 2001 στο δημοτικό ραδιόφωνο Πτολεμαϊδας. Μερικά χρόνια αργότερα ξαναβγήκα στον αέρα με τα ιντερνετικά ραδιόφωνα "Ζημιάρα" και "Atrox".

 

edy EDY (Νίκος Νικήτογλου)
  Προβοκάτορας, λαϊκιστής και μηδενιστής πολλές φορές, αθεράπευτα ρομαντικός κάποιες άλλες, δίνω τα πάντα για μια καλή διαφωνία. Έχω κάνει φλώρος, ροκάς, ραδιοπειρατής, μπάρμαν και μπαρόβιος. Επαγγελματικώς είμαι τεχνοκράτης αλλά σιχαίνομαι πολλές εκφάνσεις της τεχνολογίας, πιστεύω οτι χαζεύουν τον άνθρωπο. Όλα αυτά τα γκατζετάκια... μόνο τα καλκιουλέιτορ εκτιμώ, ξέρουν να κάνουν διαίρεση κι άλλα δύσκολα πράματα.

Σού άρεσε το κείμενο? Έχεις κάτι να συμπληρώσεις, μήπως διαφωνείς σε κάτι? Γράψε ένα σχόλιο!

Άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

 • Ηταν το μακρινό 2006 θαρρώ ,τότε που πρωτοέπεσε το βλέμμα μου ΠΑΝΩ της και το Δικό της Επάνω μου! Δεν στραβωθήκαμε αλλά ... αναρωτηθηκαμε ! Καλά εγώ Ελληνας που η Ζωή και τα πράγματα με 'έφεραν' στη Βουλγαρία κι Εσύ Βουλγάρα που 'οδηγήθηκες' στην Ελλάδα;
  Τα χρόνια περνουσαν με χαλαρή επικοινωνία μεταξύ Εμού (του ιδίου) και της αφεντιάς της (ΜΙΛ1) ,ώσπου μια τρελλή της ιδέα ,Ζημιάρα Ιδέα μας έφερε πολύ ποιό κοντά να αναπνέουμε σχεδόν Τον ίδιο ΑΕΡΑ! Ειμασταν και οι δυό μας Συντελεστές του Radio Zimiara! Φυσικά Μαμά του σταθμού η ΜΙΛ1 κι εγώ κάτι σαν μπαμπάς - θείος ... κατι τέτοιο!
  Η συνεργασία μας εμπλουτίστηκε και μεταλλαχθηκε σε αυτό που ονομαζόταν αργότερα σε ATROX Radio !~! To κέφι μπόλικο μα και τα άτομα επίσης ... πολλά και διάφορα! Εκανε τον κύκλο της η ιδέα αυτή και ΕΚΛΕΙΣΕ ! Τώρα εν έτη 2014 κι ενώ ποτέ πραγματικα δεν χάσαμε επαφή βρίσκομαι πάλι ΕΔΩ να ΔιαΦωνό και να συνεργάζομαι έστω και ΕΚΤΑΚΤΩΣ με τα ΔΥΟ άτομα που πραγματικά ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ αυτό που κάνουν! Χαιρετώ σας ΜΙΛ1 και Εντυ (που ήσουν όλο αυτό τον καιρό πλάι στα καπρίτσια της κοπελαρας σου και των .. Επιλογών της)
  - Ο -
  Πιτσιρίκος
  Dj MaGnA

 • Αγαπητέ Σταύρο, εχεις εμπειρία και γνωριζεις τις δυσκολίες αλλα και τις πολύ όμορφες εμπειρίες που εχει το εγχείρημα του ιντερνετικού ραδιοφώνου. Η συμμετοχή σου θα ειναι τιμή μας.
  Καλώς ήρθες, Πιτσιρίκο! :)