ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΙ ΕΓΩ

Γράφτηκε από mil1.

.

vef260
  Το ράδιο για πολλούς από εμάς είναι παρέα, διασκέδαση, ενημέρωση. Και για μένα είναι πολλά.Από μικρή άκουγα ράδιο, από τότε που άκουγα παιδικές ράδιο-παραστάσεις από ηθοποιούς. Μερικά χρόνια αργότερα, στους πρώτους εφηβικούς μου έρωτες άκουγα με τις ώρες ραδιόφωνο μαζί με φίλους, τα απαγορευμένα Deutsche Welle και Voice of America μέσα στα παράσιτα των μεσαίων με το χέρι στο ρέκορντ για να γράψω τις απαγορευμένες μουσικές στην κασέττα.

  Κάπου πριν από 25 χρόνια το ράδιο ήταν η πιο άμεση ενημέρωση στα γεγονότα στην χώρα μου που άλλαζε ο καθεστώς. Αυτό ήταν το μέσο που ενώνε την χώρα, μας μεταδίδε τι γινόταν στις πλατείες, όλες τις δραματικές εξελίξεις.

  To ράδιο ήταν και είναι μαζί μου στο ατελιέ σαν έμπνευση, παρέα, μουσική που δίνει ρυθμό στις ώρες που δημιουργώ.
Πάντα ήμουν ακροάτρια, όμως έκανα όνειρα για το πώς είναι  από την άλλη πλευρά του μικρόφωνο. Πρίν λίγο καιρό μου δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσω. Μου άρεσε η εμπειρία και εδώ στο Διάφωνο θα έχω την δυνατοτητα να συνεχίσω να βρίσκομαι και από τις δύο πλευρές του ραδιοφώνου.

  Oπότε, εύχομαι καλή αρχή και καλή ακρόαση!

Σού άρεσε το κείμενο? Έχεις κάτι να συμπληρώσεις, μήπως διαφωνείς σε κάτι? Γράψε ένα σχόλιο!

Άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • mil1...με πήγες πολλά -πολλά χρόνια πίσω!!! Χωριό. Τα βράδια, έργα παιγμένα από σπουδαίους ηθοποιούς, ειδικά για το ραδιόφωνο...και θεατρικά... Το πρωί, στο δωμάτιο κουζίνα-τραπεζαρία-καθιστικό, νοτισμένο από τη μπουγάδα, να ανακατεύεται η μυρωδιά του απορρυπαντικού μ΄αυτήν του φαγητού...στο ράδιο λαϊκά...Ένα ήταν σίγουρο. όλα θα φτιάχνανε...Καλή αρχή και μεγάλη συνέχεια!!!